Objednávky

Milyen fizetési módokat fogadnak el?
Megrendelését utánvéttel, vagy bankkártyával fizetheti ki.
Az árak milyen devizanemben vannak feltüntetve? ÁFÁ-val növeltek?
Az árak az adott ország pénznemében vannak feltüntetve. Igen, már tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Milyen szállítási lehetőségek közül lehet választani és mikorra kapom meg a megrendelésem?
A megrendeléstől számított 3 napon belül megérkezik a megrendelt árú, melyet a GLS csomagküldő szolgálattal küldünk ki.
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a megrendelést valóban elküldték –e?
A csomagküldő szolgálat e-mailen vagy sms-ben értesíti Önt, melyben feltünteti a beérkezés napját, a fizetés módját, továbbá a megrendelésben megadott címre történő kiszállítás napját.
Kapok a megrendelésről visszaigazolást?
Megrendelése leadása után, kapni fog egy e-mailt arról, hogy megkaptuk azt és dolgozunk annak teljesítésén.
Nem érkezett meg a megrendelésem. Mit tegyek?
Az értesítő e-mailben, vagy sms-ben talál egy sorszámot, az Ön csomagja számát (track and trace), melynek segítségével ellenőrizni tudja éppen hol tartózkodik csomagja.
Hogyan tudom visszaküldeni a nemkívánt árut? Mik a reklamációs eljárás lépései?
A reklamációs eljárás lépéseinek pontos leírását, továbbá a pénzvisszafizetés módját az ÁSZF-ben találja.

Produkty

Miért nem éghetetlen anyagú tissue papírból készülnek termékeik?
Az angol néven ismert “FLAMEPROOF TISSUE PAPER” egy olyan éghetetlen papír fajta, mely speciális kémiai anyagok hozzáadásával készül. Létezik a piacon néhány jól ismert, gyakran előforduló, alacsony anyagi ráfordítást igénylő anyag, melyet előszeretettel használnak fel ipari cégek a különböző papírok, illetve textíliák, vagy más hasonló anyagok kezelésére annak érdekében, hogy éghetetlen tulajdonságot biztosítsanak számukra. Sok cég ilyen kémiai anyagokat használ fel a konfettik és parti kellékek gyártásánál is. Sajnos az eddig ismert piacon lévő, kémiai anyagok egyike sem környezetbarát, vagy nem káros egészségre. Napjainkban olyan környezet vesz körül minket, amelyben a szigorú szabványok és a hatályos környezetvédelmi előírások ellenére is hatalmas környezeti károkat tapasztalhatunk meg.
Cégünk gyártási stratégiájaként azt a célt határoztuk meg, hogy olyan terméket kínálunk ügyfeleink részére, amely maximálisan kiküszöböli az emberi testre gyakorolt toxikológiai terheket. Ezért kizárólag olyan papírt használunk fel, mely európai erdőkből származó 100% -ban cellulóz anyagból készült, továbbá festőanyagként is ételfesték típusú anyagot használunk. Az általunk használt papír semmiféle kémiai anyagot, vagy egyéb hozzáadott egészségre káros anyagot nem tartalmaz! Felhasznált alapanyagunk olyan tanúsítványt kapott, mely szerint biztonságos az étellel való érintkezése. Ez a tulajdonság konfettik és papírszalagok esetében, melyek gyakran kerülnek közvetlen kapcsolatba étellel, mindenképpen elengedhetetlen és nagyon fontos feltétel.
Az is gyakran előfordul, hogy a konfettiket, papírszalagokat gyerekek viszik haza. Ezután már csak azt kell fontolóra vennünk, hogy kitesszük e gyermekeink szervezetét olyan kémiai anyagokkal kezelt termékek káros hatásainak, melyek többnyire a harmadik világ országaiból származnak, vagy inkább előnyben részesítjük az Európában készült termékeket, melyek gyártása során elengedhetetlen szempont a gyermekek egészsége és biztonsága.
Belsőterekben is lehet az Önök termékeit használni?
Termékeink kül- és beltéri használata is engedélyezett, azonban azok nagy mérete miatt inkább külterületen, vagy nagyobb sportcsarnokokban javasoljuk használatukat. Kisebb belsőtérben történő használatuk előtt, mindenképpen konzultáljon a tűzvédelmi szakszolgálattal.
Lehetőség van a megrendelés postai úton történő kézbesítésére, vagy csak szállítócég végzi a szállítást?
Mivel pirotechnikai termékről van szó, szállításának szabályozása a veszélyes anyagok Európai szállítmányozási egyezményében foglaltak alapján történik. Ezen előírások alapján termékeink az 1.4S veszélyességi kategóriába kerültek besorolásra. Ezen termékeket nem lehetséges postai úton elküldeni, csak szállítmányozással foglalkozó cég szállíthatja. Termékeink szállítása még mindig nem igényel olyan szigorú szabályozást, mint pl. a tűzijátékok, vagy más szórakoztató pirotechnikai termékek szállítása.
A csomagolás színe megegyezik a benne található papír konfettik színével?
Nem a csomagolás színe, csak dekoratív jellegű, és nem tükrözi a benne található konfettik, papírszalagok színét.
Mi az a papír tűzijáték?
A papír tűzijáték, nem a klasszikus értelemben megszokott tűzijátékot jelenti. Ez a neve annak a vizuális hatásnak, mely lassan aláhulló papírszalagok és konfettik elegyéből áll.
Ha szeretné rendezvényét, partiját vagy sportversenyét adott pillanatban még ünnepibbé varázsolni, egy megfelelő irányba kilőtt, lassan aláhulló konfetti és szalag eső a maximumra emelik az adott pillanat hangulatát. A színek „tűzijátéka” ez, ami biztosan csodálatot és mosolyt csal minden résztvevő arcára, nem utolsó sorban felejthetetlen élménnyé teszik az adott eseményt. Amennyiben a gyors takarítás sem utolsó szempont a szalageső ideális megoldás lehet.
A PyroCollection, Slovakia s.r.o. – a papír tűzijátékok szlovákiai gyártója- ezt a felejthetetlen színpompát, az érvényben lévő európai standard EN16256 alapján gyártott, eredeti, egyedi pirotechnikai termékek képében kínálja Önnek. Egy kiváló ötlet és néhány éves fejlesztő munka eredményeként létrejött termék, ami magában hordozza a maximális biztonság, az egyszerű kezelés és a nagyszabású meglepetés élményét, és mindezt közel 15 éve egy márkanév alatt „Made is Slovakia”. A terméket a szlovákiai 1395-KONSTRUKTA-Defence, a.s. (Dubnica na Váhom) által végrehajtott speciális vizsgálat után jóváhagyta. Továbbá CE jelzéssel is rendelkezik.
Az új limitált szériájú papír tűzijáték, A PYROSHOOTER, mely felejthetetlenné teszi az Ön életének meghatározó eseményeit, éppen ebben a pillanatban érkezett el Önhöz. A sokszínű papírszalagokból és konfettikből álló töltény, mely az Ön feje felett roppan szét, biztosítja az első olyan tűzijátékélményt, melyet nemcsak láthat, de meg is foghat. Az aláhullott sokszínű szalagok és konfettik kavalkádja olyan fantasztikus dekor eleme lesz az Ön összejövetele színhelyének, mely garantáltan magához vonzza az összes jelenlévő gyermeket.